Avaleht : File Types : ECT-fail

.EKT Faililaiend

File TypeYozo kontorikaardi mallifail

arendajaYozosoft
Populaarsus
KategooriaAndmefailide
vorming

Tundmatu

Failivormingu kategooriad hõlmavad kahend-, teksti-, XML- ja Zip-faile. Selle failitüübi vormingut pole kindlaks määratud.

Mis on ECT-fail?

Mall, mille on loonud kontoridokumentide looja komplekt Evermore Integrated Office; sisaldab kohandatud sätetega diagrammimalli, nagu diagrammi värvid, andmed ja graafiku tüüp; sarnane .EIT faile.

Lisateave

Eellaaditud ECT-failid asuvad järgmises kataloogis:
C: Programmifailid (x86) YozosoftYozo_OfficeTemplatesChartTemplates.

ECT-faile ei saa otse kataloogist avada, teil peab olema juba rakendus avatud dokument. Valige Sisesta vahekaardil valige "Diagramm", seejärel "Muuda diagrammi tüüpi" ja lõpuks valige Diagrammi mallid , valige mall ja klõpsake nuppu OK.

Võite luua ka oma mallid, ECT-faili loomiseks avage rakendus rakenduses ja seejärel valige Sisesta vahekaardil valige "Diagramm", seejärel "Salvesta mallina", nimetage mall, valige salvestuskoht (vaikimisi peaks ChartTemplates kaust) ja klõpsake nuppu Salvesta.

MÄRKUS: Yozosoft oli varem tuntud kui Evermore Software. Nad muutsid oma nime Yozosoftiks 2010. aastal. Programmist Evermore Integrated Office sai ka Yozo Office.

TASUTA DOWNLOAD
Rakenduse File Viewer Plus abil saate avada üle 300 failivormingu.
ECT-faile avavad programmid
Uuendatud 11 / 7 / 2013

Teave ECT-failide kohta

Meie eesmärk on aidata teil mõista, mis on sufiksiga * .ect fail ja kuidas seda avada.

Sellel lehel loetletud failitüüpi Yozo Office Chart Template, failivormingu kirjeldust ning Windowsi ja Linuxi programme on Faili meeskond eraldi uurinud ja kontrollinud. Püüame saavutada 100% täpsust ja avaldame teavet ainult meie testitud ja kinnitatud failivormingute kohta.