Avaleht : File Types : E2P-fail

.E2P Faililaiend

File TypePonyProgi seadmefail

arendajaClaudius Lanconelli
Populaarsus
KategooriaAndmefailide
vorming

Tundmatu

Failivormingu kategooriad hõlmavad kahend-, teksti-, XML- ja Zip-faile. Selle failitüübi vormingut pole kindlaks määratud.

Mis on E2P-fail?

E2P-fail on seadmefail, mida kasutab seeriaseadmete jaoks mõeldud tasuta universaalne programmeerija PonyProg. See sisaldab seadme konfiguratsiooni, mis sisaldab seadme tüüpi, turbebitte ja seadmega seotud märkmeid.

Lisateave

E2P-fail on peamine fail, mida PonyProg kasutab seeriaseadmete teabe salvestamiseks. PonyProg loob teie valimisel E2P-faili Fail → Salvesta seadme fail. Seadme teavet saate salvestada ka a . BIN, .HEX, .CSM, . VASTU, .TUBAvõi .EEP faili.

PonyProg võimaldab programmeerida seeriaseadmeid nagu Microwire, Microchip PIC micro, Atmel AVR ja SPI eeprom. Seda kasutatakse püsimälusalvestusega tarbekaupades, autotööstuses, telekommunikatsioonis ja tööstuses.

TASUTA DOWNLOAD
Rakenduse File Viewer Plus abil saate avada üle 300 failivormingu.
Programmid, mis avavad E2P-faile
Windows
Ponyprog
Uuendatud 3 / 17 / 2017

Teave E2P-failide kohta

Meie eesmärk on aidata teil mõista, mis on * .e2p sufiksiga fail ja kuidas seda avada.

Sellel lehel loetletud PonyProg Device failitüübi, failivormingu kirjelduse ja Windowsi programmid on Faili meeskond eraldi uurinud ja kontrollinud. Püüame saavutada 100% täpsust ja avaldame teavet ainult meie testitud ja kinnitatud failivormingute kohta.