Avaleht : File Types : DTSCONFIG-fail

.DTSCONFIG Faililaiend

File TypeSSIS-i paketi konfiguratsioonifail

arendajaMicrosoft
Populaarsus
KategooriaSeadete failid
vorming

XML

See fail on salvestatud XML-vormingus. Faili XML-struktuuri ja sisu saate vaadata a-s tekstiredaktor.

Mis on DTSCONFIG-fail?

DTSCONFIG-fail on XML-konfiguratsioonifail, mida kasutatakse atribuudiväärtuste rakendamiseks SQL Serveri integreerimisteenuste (SSIS) pakettidele. Fail sisaldab ühte või mitut paketikonfiguratsiooni, mis koosnevad metaandmed SSIS-pakettide konfigureerimiseks näiteks serveri nimi, andmebaasi nimed ja muud ühenduse atribuudid.

Lisateave

DTSCONFIG-faili kasutatakse paketi atribuutide ja paketi objektide väärtuste värskendamiseks käitamise ajal. fail on loodud pakkuma paindlikkust SSIS-pakettidega töötamisel ja on eriti kasulik pakettide juurutamisel erinevatesse keskkondadesse, kuna need võimaldavad hõlpsasti muuta väärtusi, näiteks serveri ja andmebaasi nimesid.

DTSCONFIG-fail koosneb erinevatest elementidest. The DTSConfigurationHeading element salvestab atribuudid ja nende väärtused, mis määratlevad faili loomise aja ja viisi. DTSCONFIG-fail sisaldab ka a konfiguratsioon iga paketikonfiguratsiooni element, mis sisaldab atribuute ja nende väärtusi, mis on vajalikud selle atribuudi määramiseks, millele viidatakse. Iga konfiguratsioon elemendil on a ConfiguredValue element, mis sisaldab vara tegelikku väärtust.

SQL Server on relatsioonide andmebaaside haldussüsteemi (RDBMS) rakendus. SSIS-pakette kasutatakse ekstraktimise, teisendamise ja laadimise (ETL) toimingute automatiseerimiseks andmebaasi ja tagasi.

MÄRKUS: DTSCONFIG-failid sisaldavad sageli tundlikku teavet, seetõttu tuleks juurdepääsu failide asukohale piirata.

Levinud DTSCONFIG-failinimed

DataTransferConfig.dtsConfig - Konfiguratsioonifail, mis sisaldab nimeväärtuse paare, mis värskendavad pakettide atribuute, et määrata paketi poolt kasutatud andmete ja logifailide asukoht.

LoadXMLData.dtsConfig - Teine konfiguratsioonifail, mis sisaldab nimeväärtuste paare, mis värskendavad pakettide atribuute, et määrata paketi poolt kasutatud andmete ja logifailide asukoht.

TASUTA DOWNLOAD
Rakenduse File Viewer Plus abil saate avada üle 300 failivormingu.
DTSCONFIG-faile avavad programmid
Uuendatud 4 / 12 / 2016

Teave DTSCONFIG-failide kohta

Meie eesmärk on aidata teil mõista, mis on * .dtsconfig sufiksiga fail ja kuidas seda avada.

Sellel lehel loetletud SSIS-i paketi konfiguratsioonifaili tüüp, failivormingu kirjeldus ja Windowsi programmid on Faili meeskond individuaalselt uurinud ja kontrollinud. Püüame saavutada 100% täpsust ja avaldame teavet ainult meie testitud ja kinnitatud failivormingute kohta.