Avaleht : File Types : DO fail

.DO Faililaiend

File TypeJava Servlet

arendajaN / A
Populaarsus
KategooriaVeebifailid
vorming

Tundmatu

Failivormingu kategooriad hõlmavad kahend-, teksti-, XML- ja Zip-faile. Selle failitüübi vormingut pole kindlaks määratud.

Mis on DO-fail?

DO-fail on veebipõhine Java-programm, mida haldab Java-tugi toetav veebiserver, näiteks Tomcat või IBM WebSphere. Tavaliselt on see kaardistatud Struts-kontrolleriga, mis faili töötleb. DO-faile kasutatakse dünaamiliste veebilehtede loomiseks.

Lisateave

Mõni veebiseminari programm võib luua DO-faile, mis on vormindatud järgmiselt .VCS faile. Faililaiendi asendamine ".vcs" -ga võib lubada nende failide importimist erinevatesse ajastamisprogrammidesse.

MÄRKUS: Laiend ".do" võib olla ka a URL veebirakenduse ja mitte faililaiendi kaardistamisskeem. Näiteks kasutab Struts raamistik Java. Servleti toimingute kaardistamiseks stringi ".do" web.xml konfiguratsioonifail.

TASUTA DOWNLOAD
Rakenduse File Viewer Plus abil saate avada üle 300 failivormingu.
Programmid, mis avavad DO-faile
Windows
Apache Tomcat
mistahes Veebibrauser
moon
Apache Tomcat
mistahes Veebibrauser
Linux
Apache Tomcat
mistahes Veebibrauser
Uuendatud 8 / 24 / 2016

Teave DO failide kohta

Meie eesmärk on aidata teil mõista, mis on * .do sufiksiga fail ja kuidas seda avada.

Sellel lehel loetletud Java Servleti failitüübi, failivormingu kirjelduse ning Maci, Windowsi ja Linuxi programmid on Faili meeskond eraldi uurinud ja kontrollinud. Püüame saavutada 100% täpsust ja avaldame teavet ainult meie testitud ja kinnitatud failivormingute kohta.