Avaleht : File Types : DMSM-fail

.DMSM Faililaiend

File TypeVideoWave filmi projekti fail

arendajaSonic Solutions
Populaarsus
KategooriaVideofailid
vorming

Binaarne

See fail on salvestatud binaarses vormingus, mis nõuab selle sisu lugemiseks konkreetset programmi.

Mis on DMSM-fail?

Roxio Creatoriga komplekteeritud videotöötlusprogrammi VideoWave abil loodud filmiprojekt; sisaldab filmiprojekti andmeid ja sätteid, sealhulgas efekte, üleminekuid, viiteid video- ja helifailidele ning muud videotöötlusteavet.

Lisateave

DMSM-faile kasutatakse projekti teabe salvestamiseks ja laadimiseks videotöötluseks. Neid saab eksportida erinevatesse videofailivormingutesse või põletada DVD-desse ja Blu-ray-ketastele, et neid teistega jagada.

MÄRKUS: DMSM-failid ei sobi teiste kasutajatega jagamiseks, kuna need sisaldavad viiteid video- ja helifailidele, kuid mitte ise failidele. Kui soovite DMSM-projekti jagada kellegi teise redigeerimiseks, peate jagama ka kõiki viidatud multimeediumifaile, mis peavad olema korraldatud sama kataloogistruktuuri abil.

TASUTA DOWNLOAD
Rakenduse File Viewer Plus abil saate avada üle 300 failivormingu.
DMSM-faile avavad programmid
Uuendatud 3 / 26 / 2010

Teave DMSM-failide kohta

Meie eesmärk on aidata teil mõista, mis on * .dmsm sufiksiga fail ja kuidas seda avada.

Sellel lehel loetletud VideoWave Movie Projecti failitüübi, failivormingu kirjelduse ja Windowsi programmid on Faili meeskond eraldi uurinud ja kontrollinud. Püüame saavutada 100% täpsust ja avaldame teavet ainult meie testitud ja kinnitatud failivormingute kohta.