Avaleht : File Types : DL-fail

.MISTER Faililaiend

Failitüüp 1Zoo Tycoon 2 andmefail

arendajaMicrosoft
Populaarsus
KategooriaMängude failid
vorming

Binaarne

See fail on salvestatud binaarses vormingus, mis nõuab selle sisu lugemiseks konkreetset programmi.

Mis on DL-fail?

DL-fail on andmefail, mida kasutab Zoo Tycoon - videomäng, mis võimaldab mängijatel loomaaedu luua ja hallata. See sisaldab andmeid, mida kasutatakse eksponaatide, loomade ja muude mänguobjektide jaoks.

Lisateave

DL-faile nähakse tavaliselt ainult siis, kui kasutaja lisab Zoo Tycoon 2-le uue mängu sisu, näiteks näituse või looma. Fail laaditakse alla koos .Z2F faili uue sisu lisamisel. Mõlemad failid tuleks uue sisu nõuetekohaseks lisamiseks kopeerida Zoo Tycoon 2 installi. DL-failid on tavaliselt väga väikesed.

Zoo Tycoon 2 ilmus 2004. aastal ja on jätk 2001. aastal ilmunud Zoo Tycoonile. Mängu eesmärk on loomaaia rajamine eksponaatide ja akvaariumide lisamisega, säilitades töötajate, klientide ja loomade rahulolu ning rahanduse.

TASUTA DOWNLOAD
Rakenduse File Viewer Plus abil saate avada üle 300 failivormingu.
DL-faile avavad programmid
Windows
Microsofti loomaaia suurärimees 2
Uuendatud 10 / 26 / 2017

Failitüüp 2Dünaamiline teek

arendajaN / A
Populaarsus
KategooriaAndmefailide
vorming

Tundmatu

Failivormingu kategooriad hõlmavad kahend-, teksti-, XML- ja Zip-faile. Selle failitüübi vormingut pole kindlaks määratud.

.DL-failide assotsiatsioon 2

Alternatiivse või mitte-Windowsi või Maci loodud fail operatsioonisüsteemid ja GUI-d, näiteks oZone GUI; sisaldab andmeid ja objekte, millele töölauakeskkond viitab, nagu menüüd, tekstikastid, tööriistaribad ja aknad; pole mõeldud käsitsi avamiseks.

Lisateave

MÄRKUS: OZone GUI kaustas asuvad DL-failid kaustas "xlib".

DL-faile avavad programmid
Windows
oGui tsoon
Linux
oGui tsoon
Uuendatud 11 / 26 / 2013

DL-failide kohta

Meie eesmärk on aidata teil mõista, mis on * .dl sufiksiga fail ja kuidas seda avada.

Kõiki sellel lehel loetletud failitüüpe, failivormingute kirjeldusi ja tarkvaraprogramme on Faili meeskond eraldi uurinud ja kontrollinud. Püüame saavutada 100% täpsust ja avaldame teavet ainult meie testitud ja kinnitatud failivormingute kohta.