Avaleht : File Types : DCMF-fail

. DCMF Faililaiend

File TypeDiskCatalogMakeri kataloog

arendajaFujiwara tarkvara
Populaarsus
KategooriaAndmefailide
vorming

Tundmatu

Failivormingu kategooriad hõlmavad kahend-, teksti-, XML- ja Zip-faile. Selle failitüübi vormingut pole kindlaks määratud.

Mis on DCMF-fail?

DCMF-fail on kataloogifail, mille on loonud Mac OS X-i kettafailide kataloogimise rakendus DiskCatalogMaker. See sisaldab mitmele kettale salvestatud failide andmebaasi ja seda kasutatakse ühe või mitme plaadi kohta otsitava teabe salvestamiseks. DCMF-failid on sarnased DCM failid, mis pole nii levinud.

Lisateave

Kui saate või leiate DiskCatalogMaker DCMF-faili, saate selle avada ainult DiskCatalogMakeris. Teist vormingut toetavat programmi pole saadaval.

DCMF-i kataloogifail sarnaneb a-ga .DCMD kataloogi, välja arvatud see, et see ei toeta bittkaardipiltide ja videofailide pisipilte. DCMF-faili saate teisendada a .DCMD faili, avades faili DiskCatalogMakeris, valides Fail → Salvesta nimega ...ja seejärel valida salvestamise DCMD-failina.

MÄRKUS: DiskCatalogMakeri versioon on kaasas Roxio Toasti plaatide koostamise tarkvaraga. Seda nimetatakse DiscCatalogMaker RE (Roxio Edition).

TASUTA DOWNLOAD
Rakenduse File Viewer Plus abil saate avada üle 300 failivormingu.
Programmid, mis avavad DCMF-faile
Uuendatud 11 / 29 / 2017

DCMF-failide kohta

Meie eesmärk on aidata teil mõista, mis on * .dcmf sufiksiga fail ja kuidas seda avada.

Sellel lehel loetletud failitüübi DiskCatalogMaker Catalog failifaili kirjeldus ja Maci programmid on Faili meeskond eraldi uurinud ja kontrollinud. Püüame saavutada 100% täpsust ja avaldame teavet ainult meie testitud ja kinnitatud failivormingute kohta.