Avaleht : File Types : CRYPTRA fail

.CRYPTRA Faililaiend

File TypeKrüptitud krüptitud fail

arendajaBMB tarkvara
Populaarsus
KategooriaKodeeritud failid
vorming

Binaarne

See fail on salvestatud binaarses vormingus, mis nõuab selle sisu lugemiseks konkreetset programmi.

Mis on CRYPTRA-fail?

krüpteeritud fail, mille on loonud Cryptra, programm, mida kasutatakse e-posti teel saadetud andmete turvamiseks; sisaldab faili, mis oli krüpteeritud, kasutades ühte paljudest CD-l (või . ISO pilt) koos tarkvaraga.

Lisateave

CRYPTRA-faile kasutatakse failide turvaliseks saatmiseks e-posti manusena. Pärast kättesaamist tuleb need dekrüpteerida nii Cryptra tarkvara kui ka failide krüptimiseks kasutatud OTP CD abil. Seetõttu peavad CRYPTRA-faili edukaks krüpteerimiseks ja dekrüpteerimiseks olema nii saatjal kui ka vastuvõtjal installitud tarkvara Cryptra ja koopia täpselt samast OTP-CD-st, mida krüpteerimiseks kasutati.

Iga Cryptraga varustatud OTP CD sisaldab võimalust kodeerida kuni 9,600 faili, millest igaüks on kuni 64KB. Suuremaid faile saab krüpteerida, kasutades mitut võtit koos. Kuna OTP-koode tuleks kasutada ainult üks kord, pakub BMB tarkvara teenust, mis annab kasutajatele täiendavaid OTP-CD-sid.

TASUTA DOWNLOAD
Rakenduse File Viewer Plus abil saate avada üle 300 failivormingu.
CRYPTRA-faile avavad programmid
Uuendatud 7 / 14 / 2011

Teave CRYPTRA-failide kohta

Meie eesmärk on aidata teil mõista, mis on * .cryptra sufiksiga fail ja kuidas seda avada.

Sellel lehel loetletud Cryptra krüptitud failitüübi, failivormingu kirjelduse ja Windowsi programmid on Faili meeskond eraldi uurinud ja kontrollinud. Püüame saavutada 100% täpsust ja avaldame teavet ainult meie testitud ja kinnitatud failivormingute kohta.