Avaleht : File Types : COS-fail

.MIDAGI Faililaiend

Failitüüp 1Jäädvusta üks seadefail

arendajaEsimene etapp
Populaarsus
KategooriaSeadete failid
vorming

Binaarne

See fail on salvestatud binaarses vormingus, mis nõuab selle sisu lugemiseks konkreetset programmi.

Mis on COS-fail?

Digitaalfotode redigeerimiseks ja korrastamiseks kasutatava programmi Capture One loodud pildiseadete fail; salvestab pildi kohandused (säritus, värvitemperatuur, valge tasakaal jne) ja muud foto hävitamata muudatused.

Lisateave

Kui pildi korrigeerimised on tehtud, salvestab Capture One COS-faili, millel on originaalpildiga sama nimi, kuid millele on lisatud laiend ".cos". Näiteks kui teete muudatusi myphoto.jpg, Capture One salvestab a myphoto.jpg.cos faili. Kui olete viimaseid kohandusi teinud, saate kõik seadistused ja seaded ning foto töötleda või "küpsetada" väljundpildiks.

TASUTA DOWNLOAD
Rakenduse File Viewer Plus abil saate avada üle 300 failivormingu.
COS-faile avavad programmid
Uuendatud 6 / 27 / 2012

Failitüüp 2Olendid CAOS-fail

arendajaOlendite laborid
Populaarsus
KategooriaMängude failid
vorming

tekst

See fail on salvestatud lihttekstivormingus. Selle faili sisu saate avada ja vaadata a abil tekstiredaktor.

.COS-failide ühendus 2

Skript, mida kasutavad paljud olendite kunstliku elu mängude sarjas olevad mängud; salvestatakse Creatures Object Source Code (CAOS) vormingus ja seda kasutavad sellised mängud nagu Creatures 1-3, Creatures Playground ja Creatures Adventures.

Lisateave

COS-faile kasutatakse "agentide" käitumise määratlemiseks maailmas. Need kirjeldavad teatud sündmuste põhjal võetavaid agenditoiminguid. COS-failid asuvad tavaliselt / Alglaadur / mängu installimise kataloog.

Mängijad muudavad kohandatud mängude sisu loomiseks mõnikord COS-faile või „süstivad neid“. Kui otsustate COS-i skripti muuta, peaksite seda tegema ettevaatusega, kuna see võib põhjustada mängu tõrkeid.

MÄRKUS: Olendeid pole enam välja töötatud ega saa alla laadida.

COS-faile avavad programmid
Windows
Creature Labs Creatures
Uuendatud 10 / 7 / 2015

Teave COS-failide kohta

Meie eesmärk on aidata teil mõista, mis on * .cos sufiksiga fail ja kuidas seda avada.

Kõiki sellel lehel loetletud failitüüpe, failivormingute kirjeldusi ja tarkvaraprogramme on Faili meeskond eraldi uurinud ja kontrollinud. Püüame saavutada 100% täpsust ja avaldame teavet ainult meie testitud ja kinnitatud failivormingute kohta.