Avaleht : File Types : CONSIS-fail

.KONSUS Faililaiend

File TypeScirali järjepidevuse dokument

arendajaSciral
Populaarsus
KategooriaLehekülje paigutusfailid
vorming

Tundmatu

Failivormingu kategooriad hõlmavad kahend-, teksti-, XML- ja Zip-faile. Selle failitüübi vormingut pole kindlaks määratud.

Mis on CONSIS-fail?

CONSIS-fail on dokument, mida kasutab Sciral Consistency - programm korrata vajavate ülesannete korraldamiseks. See salvestab kalendri, kuhu on lisatud kasutajate ülesanded, näiteks võimlemine, toataimede kastmine, prügikasti välja viimine, vaiba tolmuimeja puhastamine ja kõneposti puhastamine.

Lisateave

Scirali järjepidevus on rakendus, mis on spetsialiseerunud ülesannete jälgimisele, mis pole kiireloomulised, kuid on siiski olulised ja mida korratakse iga päev, nädal ja kuu. Nendel ülesannetel pole tähtaegu ega kindlaid ajaraame, nagu enamikul muudel kalendrite üksustel. Rakendust kasutatakse tavaliselt tundides osalemise jälgimiseks, lastel majapidamistöödega tegelemiseks ning sõprade ja nende viimati külastamise jälgimiseks. CONSIS-fail on peamine fail, mida Sciral Consistency kasutab ja kui see avatakse, kuvatakse arvutustabelina, kus ülesanded moodustavad veerud moodustavad read ja kalendrikuupäevad.

TASUTA DOWNLOAD
Rakenduse File Viewer Plus abil saate avada üle 300 failivormingu.
Programmid, mis avavad CONSIS-faile
Uuendatud 8 / 29 / 2016

Teave CONSIS-failide kohta

Meie eesmärk on aidata teil mõista, mis on * .consis sufiksiga fail ja kuidas seda avada.

Sellel lehel loetletud Scirali järjepidevuse dokumendi failitüüp, failivormingu kirjeldus ning Mac, Windowsi ja iOS-i programmid on Faili meeskond eraldi uurinud ja kontrollinud. Püüame saavutada 100% täpsust ja avaldame teavet ainult meie testitud ja kinnitatud failivormingute kohta.