Avaleht : File Types : CLX-fail

. CLX Faililaiend

Failitüüp 1Standardne sõnastiku fail

arendajaAdobe Systems
Populaarsus
KategooriaAndmefailide
vorming

Binaarne

See fail on salvestatud binaarses vormingus, mis nõuab selle sisu lugemiseks konkreetset programmi.

Mis on CLX-fail?

Sõnastefail, mida kasutavad erinevad tarkvaratooted, sealhulgas Adobe Acrobat, Adobe Illustrator, Adobe InDesign ja Nemetschek VectorWorks; sisaldab õigekirjakontrolli kasutatavat sõnaloendit; kasutatakse dokumentide õigekirjakontrolliks sõnastiku standardsõnade järgi.

Lisateave

CLX-faile kasutatakse mitme keele toetamiseks. Näiteks võib tuua Ameerika inglise sõnaraamatu ssceam2.clx, Brasiilia portugali sõnaraamat sscepb2.clxja Briti inglise sõnaraamat sscebr2.clx.

TASUTA DOWNLOAD
Rakenduse File Viewer Plus abil saate avada üle 300 failivormingu.
Programmid, mis avavad CLX-faile
Uuendatud 12 / 18 / 2018

Failitüüp 2Ceelox SecureMaili turvaline sõnum

arendajaCeelox
Populaarsus
KategooriaKodeeritud failid
vorming

Tundmatu

Failivormingu kategooriad hõlmavad kahend-, teksti-, XML- ja Zip-faile. Selle failitüübi vormingut pole kindlaks määratud.

. CLX-failide ühendus 2

Turvaline e-kiri on loodud e-kirjaga Ceelox SecureMail krüpteerimist programm; krüpteerib teksti, pilte ja manuseid valitsuse klassi AES 256-bitise plokksifriga.

Lisateave

Ceelox SecureMail toetab nii biomeetrilist autentimist (näiteks sõrmejälgede skannimist) kui ka kaheastmelisi autentimisrežiime (sõrmejälgede ja paroolide turvalisus).

MÄRKUS: CLX-failide avamiseks peavad kasutajad registreeruma SecureMaili veebisaidil, mis pakub võimalust SecureMaili kohapeal installida. Ainult registreeritud ja autentitud SecureMaili kasutajad saavad dekrüpteerida neile otse saadetud SecureMail CLX-faile.

Programmid, mis avavad CLX-faile
Uuendatud 1 / 8 / 2009

Teave CLX-failide kohta

Meie eesmärk on aidata teil mõista, mis on * .clx sufiksiga fail ja kuidas seda avada.

Kõiki sellel lehel loetletud failitüüpe, failivormingute kirjeldusi ja tarkvaraprogramme on Faili meeskond eraldi uurinud ja kontrollinud. Püüame saavutada 100% täpsust ja avaldame teavet ainult meie testitud ja kinnitatud failivormingute kohta.