Avaleht : File Types : CLK-fail

. CLK Faililaiend

Failitüüp 1Corel RAVE projektifail

arendajaCorel
Populaarsus
KategooriaAndmefailide
vorming

Binaarne

See fail on salvestatud binaarses vormingus, mis nõuab selle sisu lugemiseks konkreetset programmi.

Mis on CLK-fail?

Animeeritud graafika loomiseks kasutatud objektipõhise animatsiooniprogrammi Corel RAVE loodud projektifail; sisaldab teksti, pilte ja muid objekte, näiteks nuppe ja kohandatud kujundeid; sisaldab ka animatsiooni seadeid.

Lisateave

CLK-faile kasutatakse sageli veebilehtede animatsioonide ja filmide loomiseks. Corel RAVE sarnaneb Adobe Flashi arenduskeskkonnaga ja suudab filme Adobe'i eksportida . SWF formaadis.

MÄRKUS: Corel katkestas Corel RAVE pärast versiooni 3. Seda pakuti viimati programmina tarkvarapaketis CorelDRAW Graphics Suite versioon 12.

TASUTA DOWNLOAD
Rakenduse File Viewer Plus abil saate avada üle 300 failivormingu.
Programmid, mis avavad CLK-faile
Uuendatud 4 / 22 / 2010

Failitüüp 2Klõpsake nuppuVideo videofail

arendajaKlõpsake nuppu Vaade
Populaarsus
KategooriaVideofailid
vorming

Tundmatu

Failivormingu kategooriad hõlmavad kahend-, teksti-, XML- ja Zip-faile. Selle failitüübi vormingut pole kindlaks määratud.

. CLK-failide ühendus 2

Videofail, mille on loonud ClickView, meediumipakett haridus-, ettevõtte- ja valitsussektorile; sisaldab videot ja muid sellega seotud materjale metaandmed vajalik ClickView teegi serverisse importimiseks.

Lisateave

CLK-faili oma kogusse importimiseks klõpsake nuppu Import jaotises "Allalaadimised", kui valitud video on ClickView Exchange'i kliendis alla laaditud.

Kui see meetod ei tööta, saate ka hiire parema nupuga klõpsata kaustal, kuhu soovite video importida, valige Importige ClickView videopakett, minge oma CLK-faili asukohta, valige fail ja klõpsake nuppu avatud.

Programmid, mis avavad CLK-faile
Uuendatud 11 / 29 / 2013

Teave CLK-failide kohta

Meie eesmärk on aidata teil mõista, mis on * .clk sufiksiga fail ja kuidas seda avada.

Kõiki sellel lehel loetletud failitüüpe, failivormingute kirjeldusi ja tarkvaraprogramme on Faili meeskond eraldi uurinud ja kontrollinud. Püüame saavutada 100% täpsust ja avaldame teavet ainult meie testitud ja kinnitatud failivormingute kohta.