Avaleht : File Types : CCH-fail

.CCH Faililaiend

Failitüüp 1.NET-i turvareeglite vahemälufail

arendajaMicrosoft
Populaarsus
KategooriaMuud failid
vorming

Binaarne

See fail on salvestatud binaarses vormingus, mis nõuab selle sisu lugemiseks konkreetset programmi.

Mis on CCH-fail?

Fail, mida kasutab Microsofti .NET Framework, platvorm, mida kasutatakse .NET-rakenduste käitamiseks; salvestab koodipääsuturbe (CAS) vahemällu teavet ja seda kasutatakse .NET-rakenduse turvanõuete lahendamiseks.

Lisateave

.NET Framework loob CCH-failid automaatselt ja kasutab neid CAS-funktsioonide kiiremaks lahendamiseks. Failid on üldjuhul nimetatud security.config.cch samuti teisi selle nime tuletisi.

MÄRKUS: CCH-faile saab ohutult kustutada, kuid .NET Framework taastab need. Kui kustutate need, töötab rakendus tõenäoliselt aeglasemalt, kuni failid on uuesti loodud.

TASUTA DOWNLOAD
Rakenduse File Viewer Plus abil saate avada üle 300 failivormingu.
Programmid, mis avavad CCH-faile
Uuendatud 8 / 30 / 2012

Failitüüp 2Coreli diagrammi fail

arendajaCorel
Populaarsus
KategooriaAndmefailide
vorming

Tundmatu

Failivormingu kategooriad hõlmavad kahend-, teksti-, XML- ja Zip-faile. Selle failitüübi vormingut pole kindlaks määratud.

.CCH-failide ühendus 2

Diagramm või diagramm, mis on loodud Corel Chartiga, mis on CorelDRAW varasemate versioonidega, näiteks CorelDRAW 5, lisatud graafikute koostamise programm; salvestatud varalises vormingus, mida saab avada ainult Coreli tarkvaraga.

Programmid, mis avavad CCH-faile
Windows
Coreli diagramm
Uuendatud 3 / 12 / 2008

Teave CCH-failide kohta

Meie eesmärk on aidata teil mõista, mis on * .cch sufiksiga fail ja kuidas seda avada.

Kõiki sellel lehel loetletud failitüüpe, failivormingute kirjeldusi ja tarkvaraprogramme on Faili meeskond eraldi uurinud ja kontrollinud. Püüame saavutada 100% täpsust ja avaldame teavet ainult meie testitud ja kinnitatud failivormingute kohta.