Avaleht : File Types : CCGAME-fail

.CCGAME Faililaiend

File TypeXNA loojate klubi mängupakett

arendajaMicrosoft
Populaarsus
KategooriaArendaja failid
vorming

Binaarne

See fail on salvestatud binaarses vormingus, mis nõuab selle sisu lugemiseks konkreetset programmi.

Mis on CCGAME-fail?

XNA Studio loodud mängupakett, Windowsi, Xbox 360 ja Windows Phone mängude valmistamiseks kasutatav mängutarkvara arenduskomplekt; sisaldab kõiki arendusvarasid (lähtekood, ressursid jne) ja sisaldab digitaalkaitset, et tagada sisu soovimatu juurdepääsu eest kaitstud.

Lisateave

CCGAME-vorming on vorming, mida kasutatakse mängude üleslaadimiseks Microsofti Xbox LIVE Marketplace'i ja Microsofti rakenduskeskusesse. Seega, kui arendajad on arenduse lõpetanud, pakendavad nad mängud CCGAME-failidena ja esitavad need ülevaatamiseks, enne kui mänge saab kasutajatele müüa. CCGAME-faile saab kasutada ka arendusprojektide jagamiseks XNA Game Studio koopiate vahel.

CCGAME-faile saate luua valides Koosta → Pakett → loojate klubimänguna XNA Game Studio menüüst Visual Studio'is või kasutades nuppu XnaPack.exe, käsurea utiliit, mis kuulub XNA Game Studio juurde. CCGAME-faili lahti pakkimiseks võite failil topeltklõpsata (eeldades, et XNA Game Studio on installitud) või kasutage XnaPack.exe programm koos lahti pakkima valik.

TASUTA DOWNLOAD
Rakenduse File Viewer Plus abil saate avada üle 300 failivormingu.
Programmid, mis avavad CCGAME-faile
Uuendatud 12 / 23 / 2011

CCGAME-failide kohta

Meie eesmärk on aidata teil mõista, mis on * .ccgame sufiksiga fail ja kuidas seda avada.

Sellel lehel loetletud XNA Creators Clubi mängupaketi failitüüp, failivormingu kirjeldus ja Windowsi programmid on Faili meeskond eraldi uurinud ja kontrollinud. Püüame saavutada 100% täpsust ja avaldame teavet ainult meie testitud ja kinnitatud failivormingute kohta.