Avaleht : File Types : C3D-fail

.C3D Faililaiend

Failitüüp 1C3D mudelifail

arendajaC3D Labs
Populaarsus
Kategooria3D-pildifailid
vorming

Binaarne

See fail on salvestatud binaarses vormingus, mis nõuab selle sisu lugemiseks konkreetset programmi.

Mis on C3D-fail?

C3D-fail on 3D-mudel, mis on salvestatud C3D Labsi kahendvormingusse, milleks on a CAD formaat, mida kasutatakse arhitektuuri- ja masinaehitustööstuses. See sisaldab 3D-mudeli geomeetrilisi objektiandmeid, nagu kõverad, punktid, triangulatsioon, sõlmed ja kehad. C3D-failid on peamised failid, mida kasutatakse 3D-mudelite vahetamiseks tarkvara C3D Labs abil.

Lisateave
C3D-fail on avatud rakenduses C3D Labs C3D Viewer 2017

Kui saate C3D-faili, saate selle avada rakendusega C3D Viewer, mille saate alla laadida tasuta. Programm võimaldab teil mudeli sisse ja välja suumida, panoraamida, pöörata ja tiirutada. Mudeli erinevaid vaateid saate salvestada JPEG-, PNG-, BMP- ja TIFF-vormingus, mis võimaldab teil oma mudelit laiemalt toetatud vormingus jagada. Programmi saab kasutada ka muude formaatide vaatamiseks, näiteks .SAMM, .IGESja .STL.

MÄRKUS: C3D Labs loodi 2012. aastal ASCONist (üks esimesi Venemaa CAD-arendajaid, mis asutati 1989. aastal) pärast aastaid kestnud C3D kerneli arendamist. Need asuvad Skolkovo innovatsioonikeskuses väljaspool Moskvat.

TASUTA DOWNLOAD
Rakenduse File Viewer Plus abil saate avada üle 300 failivormingu.
Programmid, mis avavad C3D-faile
Uuendatud 11 / 13 / 2017

Failitüüp 2Koordineeri 3D-fail

arendajaN / A
Populaarsus
KategooriaAndmefailide
vorming

Binaarne

See fail on salvestatud binaarses vormingus, mis nõuab selle sisu lugemiseks konkreetset programmi.

.C3D-failide ühendus 2

Andmefail, mis on salvestatud koordinaatide 3D (C3D) vormingus, mida kasutatakse biomehaanilise teabe salvestamiseks; salvestab kolmemõõtmelise liikumise püüdmise andmed kompaktsesse binaarstruktuuri; kasutatakse biomehaanika andmete salvestamise standardvorminguna.

Lisateave

Koordinaat 3D oli mõeldud paindlikuks ja laiendatavaks andmete salvestamiseks. See võimaldab kasutajatel lisaks standardsetele biomehaanika parameetritele ja algandmetele salvestada ja muuta kohandatud parameetreid.

C3D.org-i veebisaiti, mis on C3D-vormingu dokumentatsiooni peamine ressurss, haldab Motion Lab Systems.

Programmid, mis avavad C3D-faile
Uuendatud 7 / 6 / 2011

Teave C3D-failide kohta

Meie eesmärk on aidata teil mõista, mis on * .c3d sufiksiga fail ja kuidas seda avada.

Kõiki sellel lehel loetletud failitüüpe, failivormingute kirjeldusi ja tarkvaraprogramme on Faili meeskond eraldi uurinud ja kontrollinud. Püüame saavutada 100% täpsust ja avaldame teavet ainult meie testitud ja kinnitatud failivormingute kohta.