Avaleht : File Types : ASW-fail

.ASW Faililaiend

File TypeACDSee slaidiseansi viisardi fail

arendajaACD süsteemid
Populaarsus
KategooriaSeadete failid
vorming

Binaarne

See fail on salvestatud binaarses vormingus, mis nõuab selle sisu lugemiseks konkreetset programmi.

Mis on ASW-fail?

ASW-fail on slaidiseansi projektifail, mille on loonud fotode vaatamise ja redigeerimise rakendus ACDSee Photo Manager. See sisaldab viiteid slaidiseansi pildi- ja helifailidele, samuti üleminekutele ja efektidele. ASW-faile saab eksportida . SWF, .SCRvõi . EXE formaate.

Lisateave
ASW-fail on avatud ACD Systems ACDSee 20-s

ASW-faile kasutatakse Windowsi slaidiseansside ja ekraanisäästjate loomiseks. ASW-faili saate luua slaidiseansiviisardi abil. Selle avamiseks valige Loo → Slaidiseansi fail ... rakenduste tööriistaribalt ja valige seejärel suvand "Loo uus slaidiseanss". Seejärel saate valida, kas soovite luua eraldiseisva slaidiseansi (EXE-fail), Windowsi ekraanisäästja (SCR-fail) või Adobe Flash Playeri slaidiseansi (SWF-fail). Nõustaja tutvustab teid loomisprotsessi, kui valite pilte, määrate üleminekuid, lisate teksti, tsükli heli, valite taustavärvi ja palju muud. Kõik need sätted salvestatakse ASW-faili.

ASW-faile ei saa nende topeltklõpsamisega avada. Peate valima Loo → Slaidiseansi fail ... rakenduste tööriistaribalt ja valige seejärel suvand "Laadi olemasolev slaidiseansi projekt".

TASUTA DOWNLOAD
Rakenduse File Viewer Plus abil saate avada üle 300 failivormingu.
Programmid, mis avavad ASW-faile
Uuendatud 2 / 21 / 2017

Teave ASW-failide kohta

Meie eesmärk on aidata teil mõista, mis on * .asw sufiksiga fail ja kuidas seda avada.

Sellel lehel loetletud ACDSee Slideshow Wizardi failitüübi, failivormingu kirjelduse ja Windowsi programmid on Faili meeskond eraldi uurinud ja kontrollinud. Püüame saavutada 100% täpsust ja avaldame teavet ainult meie testitud ja kinnitatud failivormingute kohta.